Hírek

Veszprém Aréna Materia

Arena a Veszprém

A luglio di quest’anno è stato inaugurato il Veszprém Aréna Sport-és Rendezvénycsarnok,
il terzo centro polivalente piú grande dell’Ungheria. Tra l’altro la città di Veszprém ospita la squadra di pallamano MKB Veszprém, un club sportivo conosciuto a livello internazionale, costretto fino a poco tempo fa ad utilizzare per gli allenamenti uno spazio non conforme ai regolamenti internazionali. Il comitato precedente della cittá – dopo aver esaminato dei centri simili appartenenti a diverse squadre – ha deciso di realizzare un centro polifunzionale analogo a quello che é stato realizzato qualche anno fa a Celje in Slovenia.

 

Bővebben...:

A Veszprém ARÉNA Sport-és Rendezvénycsarnok klimatizálása

-

A Veszprém ARÉNÁT 2008. július végén 3 napos ingyenes rendezvénysorozat alkalmával vette birtokába a nézõközönség. A telt házas rendezvények alkalmat adtak arra, hogy teszteljük a klímaberendezések mûködését.

Bővebben...:

Szakmai látogatás a Veszprém Arénánál

Az épületgépészeti szakcsoport okt. 2-án szakmai látogatást szervezett az Aréna gépészeti rendszereinek megtekintésére. Az este folyamán Dr. Palócz Miklós ünnepélyes keretek között adta át a Macskásy Árpád Díjat Tuczai Attilának.

Bővebben...:

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata 2014. évben a "Gizella díjat" a "Hangvilla tervező kollektívája" részére ítélte oda.

Meghívó letöltése

Kijavították és megerősítették a rendezvénycsarnok tetőszerkezetét

A Városi Rendezvénycsarnok egy évvel ezelőtt meghibásodott. A kijavított és megerősített tetőszerkezet műszaki átadására február 15-én került sor.

A kivitelezési munkálatokat a gyomaendrődi Gyefa Kft. végezte. – Kihívás volt ez a feladat – mondja Balogh Károly, a Kft. ügyvezetője. – 34 méter fesztávolságú csarnokon ilyen javítási munkát még nem végeztünk. Nemcsak a meghibásodott fa elemet javítottuk ki, de a többit is csavarral erősítettük meg, illetve kiépítettük az acélvonórúd szerkezetet is. A munkálatokat január 2-án kezdtük el és a megadott 70 napos határidő előtt, a mai napon be is fejeztük. Mint minden épületszerkezetre, erre is 10 éves garanciát vállaltunk.

Bővebben...:

Az ÉV Épületgépész tervezője: TUCZAI ATTILA

Az épületgépész tervezők számára meghirdetett országos tervpályázaton 2013-ban Tuczai Attila a Pannonterv-Veszprém Kft ügyvezetője, a Hangvilla – Koncertterem klimatizálás terveivel harmadik helyezést ért el.

A pályaművet a „Magyar Épületgépészek Napján” a BME Előadótermében ismertette Tuczai Attila a pályázati Bíráló Bizottság és meghívott vendégek előtt.

Az oklevelet Dr. Chappon Miklós az MMK Épületgépész Tagozat elnöke adta át ünnepélyes keretek között.

Veszprém Aréna - ÁRKÁD építészeti magazin

Bővebben...:

Céginformáció

A PANNONTERV-VESZPRÉM KFT a régió egyik legjelentősebb műszaki tervező vállalkozásaként tevékenykedik a VESZPRÉMTERV KFT jogutódjaként több mint 40 éve. A cég tevékenysége kiterjed a műszaki tervezés minden területére.

A PANNONTERV-VESZPRÉM tevékenységi körébe tartozik a komplex épülettervezés: magas- és mélyépítési tervezés, középületek, lakóépületek, ipari létesítmények tervezése, beépítési, településrendezési tervek készítése. Munkatársaink felkészültek és többségük vezető tervezői jogosítvánnyal rendelkezik speciális szakági tervezési feladatokra az építészet, a szerkezettervezés, az épületgépészet, klímatechnika, villamos-berendezések, gázellátás, távhőellátás, villamosenergia-ellátás, vízellátás, szennyvíz és csapadékvíz elvezetés, út, forgalomtechnika, tereprendezés, környezetrendezés területén.

A PANNONTERV-VESZPRÉM működési területe az ország egész területére kiterjed.

A PANNONTERV-VESZPRÉM és elődei (Veszprémi Tervező Vállalat, Győri Tervező Vállalat) Veszprém megyében és megyén kívül (Budapesten, Tatabányán, Győrben, Sárbogárdon, Sopronban, Tatabányán, Nagykanizsán stb.) köz- és lakóépületeket, iskolákat, jelentős ipari épületeket tervezett az elmúlt években. Részt vettünk komplex egészségügyi programok, kórház-rekonstrukciók megvalósításában, pályázatok műszaki tanulmányterveinek elkészítésében.

A cég szakmai struktúrájában minden műszaki szakág képviselteti magát vezető tervezőkkel és megfelelő számú feldolgozó személyzettel.
A cég műszaki állományában 18 fő műszaki munkakörű, ezen belül 12 mérnök szakági tervező dolgozik. A mérnökök túlnyomó része két diplomával, szakmérnöki oklevéllel rendelkezik.
A KFT jól működő munkakapcsolatot épített ki tervezési környezetében, az önkormányzatok, a polgármesteri hivatalok, a PANNON EGYETEM, a gazdálkodó szervezetek, a szakhatóságok és a közmű-üzemeltetők képviselőivel.

A tervdokumentációk számítógépes feldolgozással készülnek, a vonatkozó műszaki előírásoknak és megbízó kívánságának megfelelően. A cégnek közteher tartozása vagy likviditási problémája eddigi működése során nem volt, alvállalkozói tartozása nincsen.

A cég teljesítményelvű önelszámoló rendszere, ISO 9001. minőségbiztosítási rendszere biztosítja a hatékony és minőségileg is ellenőrzött teljesítést a megbízók számára.

A PANNONTERV-VESZPRÉM KFT teljes tervezői tevékenységére felelősségbiztosítással rendelkezik.

Keresés